Sähkökoneiden huoltotyöt Leivonmäellä

Leivon Sähkö Oy huoltaa ja korjaa sähkömoottorit, vaihdemoottorit, generaattorit ja teollisuuspumput Jyväskylän seudulla ja koko Suomessa.

Olemme erikoistuneet generaattorien ja sähkömoottorien käämintään ja testaukseen. Tämän lisäksi suunnittelemme ja valmistamme ohjaus- ja automaatiokeskukset sekä asennamme taajuusmuuttujat. Mikäli kiinnostuit palveluistamme, ota yhteyttä!

Yhteystietomme

Sähkömoottorien ja vaihdemoottorien huolto ja korjaus

Varmista teollisuuskoneiden toimintakunto ja huollata ne säännöllisesti alan asiantuntijalla. Huollamme mm. sähkömoottorit, vaihdemoottorit, pumput ja puhaltimet. Säännöllisellä huollolla vähennät kalliiden tuotannonkeskeytysten riskiä ja pidennät koneidesi käyttöikää. Olemme VEM Motors Finlandin valtuuttama sähkö- ja vaihdemoottorien huoltoyritys. Mikäli sähkömoottoriin tai vaihteeseen on tullut vikaa, me korjaamme ne tarvittaessa mihin vuorokaudenaikaan hyvänsä. Kaikissa huolto- ja korjaustilanteissa voit soittaa ympäri vuorokauden palvelevaan päivystysnumeroomme 0440 352 107.

Kaikki yhteystietomme

Pumppujen ja puhaltimien huolto ja korjaus

Yrityksemme huoltaa ja korjaa kaikkia teollisuudessa käytettäviä pumppuja, pumppaamoja sekä kiinteistökohtaisia pumppuja Jyväskylän seudulla. Esimerkkejä huollettavista pumpuista ovat jätevesipumput, prosessipumput, kiertovesipumput ja pumppaamot. Olemme Sulzerin virallinen huoltoliike. Varmista teollisuuspumppujesi toimintavarmuus ja tilaa pumppuhuolto meiltä. Vikatilanteissa ota yhteys päivystysnumeroomme 0440 352 107.
Palvelemme 24 h!

Ohjaus- ja automaatiokeskusten suunnittelu ja valmistus

Leivon Sähkö Oy suunnittelee ja valmistaa ohjaus- ja automaatiokeskuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Suunnittelemme ja valmistamme niin yksittäiset automaatiokeskukset kuin sarjavalmistuksetkin teollisuusyrityksille vankalla kokemuksella. Ohjauskeskukset valmistetaan asiakkaan toivomalla logiikkamerkillä, vaihtoehtoina ovat mm. Siemens S7, Omron, Allen Bradley ja Mitsubishi.

Tutustu yhteistyökumppaneihimme

Taajuusmuuttajien asennus ja käyttöönotto

Leivon Sähkö Oy kuuluu STM Finlandin ympäri vuorokauden toimivaan Vacon-tajuusmuuttajien myyntiverkostoon. Vaconin valmistamat taajuusmuuttajat ovat muihin moottorin ohjausmenetelmiin verrattuna hyvin energiatehokkaita, sillä niiden avulla moottoreita voidaan ohjata erittäin tarkkaan ja portaattomasti. Kun energiaa säästyy, myös sähköön liittyvät kustannukset pysyvät alhaisempina. Taajuusmuuttajien käyttökohteita voivat olla esimerkiksi lämpö-, vesi- ja ilmastointiratkaisut, kuten pumput ja puhaltimet sekä kone- ja laitevalmistuksessa käytettävien moottorien ohjaus. Lue lisää Vacon-taajuusmuuttajista: www.vacon.com

Mikäli sinulla on tarvetta Vacon-taajuusmuuttajan asennukselle tai käyttöönotolle, ota meihin yhteyttä!